امروزه تقاضای مصرف کنندگان برای محصولات تازه، سالم و بدون هرگونه افزودنی شیمیایی به شدت در حال افزایش است. با این وجود محصولات تازه به میزان زیادی فسادپذیر بوده وانواع فسادهای فیزیکی وآنزیمی نظیر تغییر رنگ آنزیمی، از دست دادن رطوبت و رشد می به راحتی در آنها اتفاق می افتد، لذا برای ارائه ی محصولات تازه با کیفیت مناسب بایستی با استفاده از تکنیک های خاصی مکانیزم های فساد را محدود نموده وماندگاری محصول را افزایش داد. یکی ازروش های نگهداری مواد غذایی، نگهداری در انبارهایی است که میزان یا ترک .
درباره این سایت